• Шукайте нас

Двері у Луцьку

 
 

Двері у Луцьку

З кожним роком споживач приділяє все більше уваги при виборі вхідних дверей для захисту свого будинку. Як же все-таки вибрати надійну вхідні двері і на що звернути увагу при виборі ? Кожен виробник буде переконувати вас , що двері , виготовлені на їх виробництві кращі . Давайте розглянемо основні вимоги споживача при виборі вхідних дверей.
Насамперед споживач вибирає двері поглядом , а вже потім задається питанням , скільки ж коштують такі двері? А зовнішність часто буває оманливою, тому підтвердження китайські двері , але і в цьому випадку вас будуть переконувати , що двері виготовлені з понад- міцної сталі і конструкція з ребрами жорсткості , а замки найнадійніші в світі. Насправді ці двері виготовлені з низькоякісної сталі з листа товщиною всього 0,5 міліметра зі стільниковим наповненням з картону , а замки в кращому випадку пропрацюють півроку.
Полотно дверей повинно вироблятись з холоднокатаної сталі з товщиною листа 2 міліметри з двох сторін , з двома вертикальними і двома горизонтальними ребрами жорсткості з товщиною стінки 5 міліметрів. Порожнечі між ребрами жорсткості заповненюють мінеральною ватою , яка характеризується високою стійкістю до високих і низьких температур.
Мінеральна вата володіє також гарними тепло і звукоізоляційними властивостями. Каркас дверей виконується в декількох варіантах залежно від призначення двері з товщиною металу від 4 міліметрів. Замки на вхідних дверях краще використовувати тільки світових лідерів у даній галузі , таких як Cisa , Mottura , MUL -T- LOCK , ABLOY і багато інших .