• Шукайте нас

Камуфляж сивини у Луцьку

 
 

Камуфляж сивини у Луцьку

З'являється сивина? З одного боку сивина підкреслює солідність, з іншого, як не крути, сивина - ознака старості. А в 30-40 років хочеться активності, успішності. Але сивина нині не в моді. Навіть найвпливовіші чоловіки не соромляться боротися з сивиною.
Виробники біодобавок обіцяють повне зникнення сивини після курсу чарівних таблеток? - На жаль, термін появи сивини обумовлений генетично і ніякі вітаміни і поживні речовини від неї не рятують. Вихід один - замаскувати наближення старості, закрасивши сивину.
Спеціально для чоловіків, які бажають позбутися сивини, розробили «камуфляж», за допомогою якого сивину можна приховати без шокуючих для оточуючих змін. Фарбування сивого волосся камуфляжем забезпечує натуральний відтінок без виснажливих процедур і ефекту відростання всього за 5-10 хвилин. Сивина буде зафарбована рівно на стільки, на скільки ви цього хочете до 24 змивання.
Така косметика по догляду за волоссям не тільки позбавить Вас від небажаної сивини, а й наділить волосся здоров'ям і красою, поверне природний блиск і насиченість кольору. Фахівці грамотно підберуть потрібний відтінок, що ні оточуючі, ні Ви самі не зможете відрізнити природне і фарбоване волосся.
При бажанні можна проводити камуфляж сивини щоразу, коли Вам необхідно оновити стрижку. При цьому на загальному часі, який Ви зазвичай витрачаєте на відвідування перукаря, проведення даної процедури не відіб'ється. Прекрасний результат фарбування тримається на волоссі близько п'яти тижнів.