• Шукайте нас

Купити сайдинг у Луцьку

 
 

Купити сайдинг у Луцьку

СВІТ САЙДИНГУ
Для того, щоб придбати дійсно якісний сайдинг, мало прийти в магазин і попросити консультанта порекомендувати вам що-небудь. Найчастіше, консультанти в таких магазинах будуть рекомендувати вам те, що їм вигідно продати, а не те, що вам дійсно підійде. Тому важливо знати, які саме питання необхідно задавати для визначення якісності сайдинга.
В першу чергу варто поцікавитися країною виробництва та назвою компанії - виробника сайдинга. Найбільш якісним вважається сайдинг канадський і американський. Більш докладно це питання можна вивчити в Інтернеті на форумах і сайтах, присвячених сайдингу, почитати відгуки людей, які вже купили той чи інший сайдинг, і вже виходячи з цього робити висновки.
Важливим питанням, яке обов'язково потрібно уточнити у продавця, є наявність гарантій, тривалість гарантійного терміну обслуговування, а також на які саме випадки поширюється гарантія. Як правило, гарантія поширюється на різні дефекти в матеріалі і не поширюється на дефекти, що виникли внаслідок неправильного монтажу. Гарантійний термін у деяких виробників досягає 50 років, проте нормальним вважається термін від 25 років. Якщо термін гарантії на пропонований вам сайдинг менше, це є показником невпевненості самого виробника в його якості.
Потрібно розуміти, скільки має коштувати якісний сайдинг. Його ціна буде завжди вище, ніж у низькоякісних аналогів, оскільки якість сайдинга визначається, перш за все, технологією виробництва і сучасністю обладнання, що використовується для виробництва сайдинга, а таке обладнання коштує недешево, що, у свою чергу, впливає на ціну сайдинга. Також на ціну сайдингу впливають різні барвники, модифікатори та інші добавки, використовувані для додання сайдингу більшої міцності, стійкості кольору та інших важливих властивостей, і також стоять недешево.
Також варто враховувати, що сайдинг темних кольорів коштуватиме дорожче аналогічного сайдингу світлих відтінків. Це викликано тим, що для забезпечення стійкості кольору темного сайдингу при виготовленні в нього додається більша кількість барвників і добавок, що забезпечують стійкість кольору і захищають від вигорання на сонці, що впливає на його ціну .
Варто поцікавитися у продавця, чи пропонуються якісь додаткові послуги, наприклад, розрахунок необхідних обсягів матеріалу, його доставка, монтаж.