• Шукайте нас

Меблі на замовлення у Луцьку

 
 

Меблі на замовлення у Луцьку

Вибрати шафи купе і зробити розрахунок шафи купе допоможе Вам консультант магазину.
Складно вибрати з різноманіття пропозицій саме те, що потрібно: безліч компаній-продавців, матеріалів, технологій, пропонованих систем знижок і бонусів.
Розібратися в пропозиціях на ринку і полегшити вибір меблів для Вашого будинку зможуть професійні консультанти компанії, яку ви обрали. Вони детально розкажуть Вам про всі можливості, які зроблять Ваші меблі практичнішими, привабливішими і оригінальнішими, а також дадуть відповідь на всі ваші запитання.
Етапи виконання замовлення:
1. Зустріч з дизайнером-замірником.
Для вибору необхідних матеріалів і комплектуючих дизайнер надає Вам широкий асортимент зразків і розповідає про переваги того чи іншого матеріалу, його ціні і виробника.
Після обговорення дизайну і конструкції, враховуючи всі побажання, у Вашій присутності дизайнер створює тривимірний проект Ваших майбутніх меблів, доступний для ознайомлення на екрані монітора. Таким чином, за допомогою дизайнерської програми Ви можете побачити будь-який виріб з усіх боків.
Дизайнер-замірник здійснює точний вимір місця установки, враховуючи найменшу кривизну стін, підлоги і стелі.
За допомогою спеціальної програми він робить прорахунок і на місці повідомляє Вам вартість замовлення, яку Ви можете підкоригувати в бік збільшення або зменшення, залежно від типу використовуваних матеріалів і Ваших фінансових можливостей.

2. Доставка та встановлення.
Збірка меблів здійснюється в день доставки або в будь-який інший зручний для Вас день. На Ваших очах досвідчені фахівці швидко і якісно проведуть складання меблів. Це дуже важливий етап, так як якість збірки впливає на міцність і зовнішній вигляд меблевої конструкції.