• Шукайте нас

Металочерепиця у Луцьку

 
 

Металочерепиця у Луцьку

Металочерепиця - матеріал, який застосовується для покрівлі дахів. Виготовляється він з оцинкованого листа, сталі невеликої товщини. Поверх оцинковки наноситься спеціальне полімерне покриття. У підсумку готовий продукт повністю імітує натуральну черепицю. Металочерепиця найпопулярніший покрівельний матеріал у межах нашого регіону. Свідченням тому простий факт: 60% від загального числа знову споруджуваних заміських будинків і малоповерхових будівель оснащуються даним типом покрівлі.
   
Настільки висока популярність легко пояснюється такими властивостями матеріалу:
невисока вартість,
відносно дешевий монтаж,
відмінні експлуатаційні якості,
широкий вибір кольорів і типів покриття,
швидка доставка безпосередньо на об'єкт.
Клімат нашого регіону має такі особливості: температура протягом року коливається від тридцяти градусів морозу до тридцяти тепла, часті затяжні опади, випадає сніг до півметра завтовшки.
З цієї причини вибір рішень для покриття покрівлі у нас актуальний як ніде. Адже від цього залежить не лише естетика будови, але і його довговічність. І просто чудово в цьому випадку підходить оцинкований метал з полімерним покриттям, який робить аркуш практично невразливим до погодніх умов.
  Переваги металочерепиці
За даними компаній, які давно застосовують металочерепицю в своїй роботі, вона володіє наступними експлуатаційними перевагами:
витримує будь-яке число циклів відтавання і заморожування,
оцинковка + полімерний шар забезпечують надійний подвійний захист від корозії,
листи матеріалу володіють потрібною жорсткістю через наявність у них профілю, що імітує форму черепиці,
даний профіль запобігає затікання води по стиках між листами, забезпечує можливість монтажу покрівлі з ухилом, починаючи від чотирнадцяти градусів.