• Шукайте нас

Металопластикові вікна

 
 

Металопластикові вікна

Вікна пвх сприяють створенню в приміщенні максимально комфортної атмосфери і сприятливого мікроклімату. Завдяки чудовим технічним і експлуатаційним характеристикам, широкої функціональності і естетичному зовнішньому вигляду вони є ідеальним варіантом скління будь-якої кімнати в вашому домі, в тому числі і спальні.
Спальня - це місце для відпочинку і релаксації, тому в ній повинно бути тихо, спокійно, затишно і комфортно. Вікна пвх дозволять створити в спальні саме таку обстановку, в якій ніщо не перешкодить вам приємно провести час і набратися сил для нових звершень.
Необхідною умовою міцного, повноцінного сну є тиша, і вікна повинні її забезпечувати. Вікна пвх, за рахунок використання в їх конструкції багатокамерних профільних систем, двокамерних склопакетів товщиною не менше 40мм і декількох контурів ущільнення, володіють чудовими показниками захисту від шуму (досягається рівень звукоізоляції - 40 і більше дБ; норма для житлових приміщень - 40 дБ вдень і не більше 30 дБ вночі). Також звукоізоляційні властивості підвищуються завдяки застосуванню стекол різної товщини, багатошарового скла (триплекса) та заповнення камер склопакета інертним газом.
Вікна пвх - просто бездоганні теплоізолятори. Взимку вони будуть надійно захищати вашу спальню від холоду, перешкоджаючи виходу тепла з приміщення і проникненню холодного повітря зовні. А якщо оснастити вікна пвх сучасними енергоефективними склопакетами зі спеціальним покриттям на поверхні стекол, можна домогтися не тільки ефективного захисту від холоду в зимовий період, але і від спеки в літній.
Здоровий сон неможливо уявити без достатньої кількості свіжого повітря. І хоча вікна пвх характеризуються високою герметичністю, можливості фурнітури дозволяють забезпечити при цьому і належну вентиляцію. Встановлюючи фурнітуру в різні положення за допомогою повороту віконної ручки, ви зможете організувати максимально ефективне провітрювання в будь-який час року. Наприклад, в режимі мікропроветріванія повітря буде надходити в спальню, не створюючи продувань і протягів, які можуть нашкодити здоров'ю.
Для захисту від сонця і сторонніх поглядів можна обладнати вікна пвх жалюзі або ролетами. А влітку не завадять москітні сітки, які не дозволять настирливим комахам потривожити ваш сон.
Що стосується питання естетичного оформлення спальні, то підібрати вікна пвх під будь-який стиль інтер'єру буде зовсім нескладно, адже вони можуть мати різні розміри, конфігурацію, форму і забарвлення.