• Шукайте нас

Міжкімнатні двері у Луцьку

 
 

Міжкімнатні двері у Луцьку

Протягом дня ми проходимо крізь безліч дверей . Які тільки дверей не зустрічаються на нашому шляху : ванні , балконні парадні , автомобільні , двері метро та маршруток , магазинні , і ще багато- багато різних дверних прорізів належить нам пройти на своєму шляху. Але , напевно , найчастіше нам зустрічаються двері , так звані - міжкімнатні , адже саме вони дозволяють планувати внутрішній простір по своєму оригінальному смаку і забезпечувати необхідний затишок в квартирі.
На сьогоднішній день на будівельному ринку очі можуть розбігтися від достатку пропозицій. Моделі міжкімнатних дверей представлені з таких матеріалів : дерево , ламінат , пластик , скло , метал , облицьовані шпоном і фільончасті двері . Найдорожчими і довговічними є двері з дерева , особливо двері з порід тропічних дерев ( наприклад , дуріан , тик , зебрано , меранті , мербау та ін.)
Ламіновані двері - це двері, покриті ламінатом (плівка на основі полівінхлоріда або паперу ) , гладкі і пофарбовані в різні кольори або декоровані під дерево . Пластикові двері зазвичай використовуються в офісних приміщеннях у зв'язку з їх пожежобезпечними і звукоізоляційними властивостями , і не потребують особливого догляду - їх достатньо мити за допомогою звичайної ганчірки , змоченою у воді. У скляних дверях скло буває прозорим і матовим, білими і кольоровими, простими і загартованими , гладкими і з периметральним фацетом , з кольоровими вставками і піскоструминним малюнком. Красиве скло підвищує престижність дверей і значно впливає на її дизайн. Шпон - це тонкий зріз з дерева (такий шпон називається натуральним ), або шпон , виготовлений з будь-якого матеріалу , від пластикового до картонного .
Шпоновані двері , як правило , мають врізані прямолінійні або округлі декоративні поглиблення . Ціна таких дверей залежить виключно від складності виконання малюнка , найдешевші - малюнки з прямої фільонки , далі йдуть арочні , а після всілякі фігурні варіації .
Словом, важливо самому точно визначити, чого ви чекаєте від дверей, краси, зручності, міцності, прикрасити свій будинок або офіс новими дизайнерськими рішеннями!