• Шукайте нас

Модне взуття 2013-2014 у Луцьку

 
 

Модне взуття 2013-2014 у Луцьку

Осіннє взуття завжди було більш консервативним, ніж літнє. На зміну яскравих туфель приходять черевички, ботильйони, чобітки. Звичайно , і тут модельєри вигадують неймовірне взуття з дивними підборами, гігантськими платформами і т.д. Але це швидше взуття для подіуму, а в житті все-таки така якість, як практичність восени ставиться на перше місце. Як би красиво не виглядали чоботи на високих шпильках, а ходити по сльоті або льоду в них незручно і навіть небезпечно!
Чомусь при думці про осінь відразу ж подумалося про ... гумові чоботи! Мабуть, в 2013 році вони були навесні і будуть восени популярні як ніколи! Знамениті світові бренди: Chanel, D & G, Versace і багато інших представляють на показах гумові чоботи. Це осіннє взуття якраз той випадок, коли практичність і оригінальність ідеально поєднуються! Можна придбати милі вузенькі чобітки на підборах і з блискавкою, які будуть щільно облягати ногу. Вони вже зовсім далекі від звичайних, дачних моделей. Форма, забарвлення, деталі і навіть якість гуми у чобітків пройшли стільки змін, що тепер це модне міське взуття , спосіб покрасуватися і не захворіти!
Однак однимим гумовими чобітьми при виборі осіннього взуття ніяк не обійтися! Якщо говорити про жіночі моделі, то актуальними як і раніше залишаються напівчобітки і ботильйони, а також чоботи й ботфорти. У чоловічому арсеналі восени повинні бути черевики, кросівки, козаки, чукка або щось ще, залежно від особистих уподобань!
Ботильйони - це жіноче взуття, які є проміжними між туфлями і напівчобітками, їх верх тільки-тільки закриває кісточку . Тому інша їх назва Ankle boots, від англійського слова ankle - кісточка.
Ботильйони зазвичай або на підборах, або на танкетці. Основні варіанти ботильйонів на сезон осінь 2013 приглушених і класичних тонів: коричневі, руді, бардові, чорні, сірі. Окрасою служать хутро, шнурівка, пряжки і стрічки, бахрома. Носять їх з вузькими джинсами, легінсами, короткими спідницями.
Напівчобітки доходять до середини ікри, чоботи закривають ікри повністю, а ботфорти піднімаються вище колін. По-англійськи останні так і називають: « boots over the knee», що означає « взуття вище коліна ». Загалом, чоботи будь-якої довжини - це жіночно і красиво. Вибір моделей на осінь вражаючий, в особливій пошані шкіра рептилії, адже 2013 - це рік змії!
Вдалий варіант чобітків, який не виходить з моди вже кілька сезонів - з широкими м'якими холявами . Загальна любов до такої моделі осіннього взуття зрозуміла - у них дуже зручно заправляти джинси. Тому тепер не обов'язково носити чоботи з спідницями і сукнями, а можна спокійно заправляти в них штани або джинси!
Загалом, вибір за вами можна гарненько врізноманітнити свій осінній гардероб !