• Шукайте нас

Основні характеристики сучасних віконних конструкцій

 
 
Основні характеристики сучасних віконних конструкцій

Основні характеристики сучасних віконних конструкцій

За вікном 21 століття і технології йдуть в ногу з часом. Все змінюється і вдосконалюється. Не стоїть на місці і індустрія виробництва пластикових і металопластикових конструкцій.
Сучасні технології скління стали набагато досконаліше, адже при їх розробці враховувалися всі основні проблеми і недоліки, які були у їхніх попередників – рам з дерева.
При будівництві житла, капітальному ремонті квартири або будинку завжди постає питання вибору найбільш відповідного варіанту вікон. Відповідно до побажань замовників визначається їх кількість, розміри та форма.
Але звісно кожен з нас, перед тим як прийняти рішення про установку нових вікон задає собі питання: «Який тип вікон обрати? Дерев’яні, металопластикові чи пластикові?». Які їхні основні характеристики? Це питання цікавить багатьох.
Ми завжди прагнемо вибрати для себе найкращий варіант за прийнятною ціною. Ціни на вікна в Луцьку можна переглянути на сайтах підприємств виробників. Щоб визначитися з вибором, розглянемо характеристики кожного з цих видів вікон. Проінформованість означає, як сказав відомий класик - «озброєність».
Металопластикові вікна – це вікна з металевим каркасом, який знаходиться в профілі ПВХ і служить для міцності конструкції. Металевий каркас робить конструкцію більш міцною і надійною. Такі вікна здатні витримати будь-які погодні умови і прослужити близько 50 років.
Отже, металопластикові вікна – це ті ж пластикові вікна, армовані оцинкованим сталевим профілем. Вони міцні і надійні, їм не страшні зовнішні фактори і кліматичні зміни.
Як відомо, самим перевіреним способом виготовлення вікон, скління балконів і лоджій вважалося скління вікнами з дерев'яними рамами. Звичайно ж, думка, що вікна, зроблені з натуральних матеріалів «дихають», а дерево - це натуральний матеріал, завжди була і буде правильною і вагомою. Але далеко не всі натуральні матеріали надійні і міцні.
На жаль, це самий основний і великий недолік натуральних матеріалів, зокрема дерева. Вікно, засклене дерев'яною рамою, прослужить вам максимум 10 років і це за умови хорошого постійного догляду. Дерево дуже вразливе до вологи, рама, наситившись вологою, починає деформуватися та здуватися.
Отже, дерев'яні рами недовговічні, погано переносять вологий клімат і до того ж вони погано зберігають тепло і пропускають вуличний шум, на відміну від зроблених за новітніми технологіями склопакетів. 
Сучасні нововведення у виробництві металопластикових та пластикових вікон зробили великий прорив у якості, сприяючи винятковою довговічності таких вікон. Вони підходять під будь-який дизайн вашого будинку або квартири, відмінно зберігають тепло, прекрасно забезпечують шумоізоляцію.
Якщо вікна вашої квартири або будинку виходять на трасу або міську проїжджу частину, то з металопластиковими і пластиковими вікнами ви можете не переживати про те, що у вашій квартирі або будинку весь час буде пил і бруд. «Вікна нового століття» надійно захищають ваше житло від зовнішніх факторів. Металопластикові та пластикові вікна зберігають вам затишок, комфорт і надійність довгі роки.
Варто відзначити важливість правильної установки металопластикових вікон. Саме від кваліфікації фахівців і якості монтажу залежать всі показники експлуатаційних властивостей і технічних характеристик виробів. Тому виміри, вибір комплектації з урахуванням кліматичних умов регіону, виготовлення і установку слід довірити професіоналам.
Ви можете замовити дерев'яні, металопластикові чи пластикові вікна в Луцьку, які пропонують провідні компанії області і міста, що існують в даній сфері. Виробники вікон нашого міста завжди раді надати вам висококваліфіковані послуги, провести необхідні консультації та довести виняткову якість їхньої віконної продукції.