• Шукайте нас

Покрівельні матеріали. Купити металочерепицю у Луцьку

 
 

Покрівельні матеріали. Купити металочерепицю у Луцьку

Важко знайти більш відповідного варіанту для покрівельних робіт, ніж металочерепиця, ціна на яку більш, ніж доступна. Її популярність зростає з кожним днем серед архітекторів, великих забудовників, а також простих працівників, кому це необхідно. Металочерепицю можна застосовувати при різних типах клімату завдяки цілому ряду її переваг. Купити металочерепицю в компанії «Євродах» дуже просто, достатньо лише зателефонувати.
Крім того, що металочерепиця легка в установці, вона володіє такою якістю, як герметичність, висока міцність і пожежобезпечність. Багато країн Європи на сьогоднішній день використовують металочерепицю в своєму виробництві.
Ми пропонуємо металочерепицю в абсолютно різному асортименті, починаючи від кольору і закінчуючи її формою. Купуючи металочерепицю, Ви гарантовано перетворите зовні свій будинок, а також поліпшите його технічні властивості.
Виробництво металочерепиці здійснюється на спеціальних прокатних верстатах при використанні гладкого сталевого листа в бухтах з наявністю полімерного покриття. Але перед цим оцинкований лист фахівці повинні обов'язково обробити (в цей процес входить покриття його ґрунтувальним і фосфатним шаром, а також покриття тильної поверхні лаковим шаром). Зовнішню сторону покривають полімерним покриттям на вибір: поліестер, поліестер матового відтінку, пуралом або пластизолом). Ось в залежності від цих факторів і наявності покриттів і відрізняється ціна на металочерепицю та інші її зовнішні чинники.
Сам сталевий лист повинен бути не меншому, ніж сорок п'ять міліметрів. Саме цей розмір забезпечує його міцність.
На ринку будівельних матеріалів зараз можна зустріти багато продукції з товщиною 0,4 мм, однак ми не радимо зупиняти свій вибір на цьому розмірі, оскільки покращується його якість, хоч і ціна на нього нижче.