• Шукайте нас

Салонні процедури для волосся. Топ -5 найпопулярніших.

 
 

Салонні процедури для волосся. Топ -5 найпопулярніших.

Найпопулярніші салонні процедури покликані зробити волосся красивим, блискучим і здоровими. Які процедури для волосся можна вважати наймоднішими на сьогоднішній день, читайте в нашому огляді.
Ламінування волосся

Під час процедури ламінування майстер наносить на волосся спеціальний склад. Кожен волосок обволікається особливою ​​плівкою. Вважається, що ця плівка здатна не тільки захистити наше волосся від агресивного впливу зовнішнього середовища, але і поліпшити їх структуру.
Таку процедуру корисно робити відразу після фарбування волосся, так як захисна плівка чудово допомагає довше зберегти яскравість і насиченість кольору.
Тонкому волоссю процедура ламінування додасть додаткового об'єму. Завдяки йому волосся буде здаватися товщим, а зачіска виглядати більш привабливо.

Елюмінірування волосся

За цією незвичайною назвою ховається особливий вид фарбування. Як стверджують багато стилістів, особливі барвники Elumen, які винайшли японські вчені, не тільки додають волоссю розкішний колір і блиск, не пошкоджуючи при цьому їх структуру. Вважається, що елюмінірування здатне захистити ваше волосся від негативного впливу ззовні і навіть може чинити на них відновлюючий ефект.
Приємний бонус - відчуття шовковистого і міцного волосся. Як правило, ефекту від фарбування Elumen вистачає на строк від півтора до двох місяців.

Стрижка гарячими ножицями

Стрижка, при якій використовуються так звані гарячі ножиці, - справжній порятунок для довгого неслухняного і посіченого волосся. Під час стрижки зріз на волосі начебто запаюється. Ця маленька хитрість допомагає зберегти всередині волосся більше вологи та корисних речовин. Волосся менше травмуються, зберігає свою структуру і виглядає більш здоровим і доглянутим. Як відзначають багато дівчат, які робили цю процедуру в салоні, після стрижки гарячими ножицями укладання зберігається довше, а волосся стає більш слухняним.
Для різного типу волосся температура приладу налаштовується індивідуально - залежно від їх стану. Така стрижка - відмінний спосіб швидко привести волосся в порядок. Однак боротися з причиною появи посічених кінчиків, щоб позбутися від них назавжди, доведеться іншими способами.

Мезотерапія для волосся

Під час цієї процедури під шкіру голови вводиться спеціальний "коктейль" з лікувальних препаратів. У його складі - активні речовини, які допомагають боротися з багатьма проблемами шкіри голови. Мезотерапія дуже ефективна при випадінні волосся, підвищеній жирності шкіри голови, лупи, себореї та інших аналогічних проблемах. Курс мезотерапії допоможе прискорити ріст волосся, оздоровить шкіру голови, допоможе запобігти появі сивини, зробить волосся сильнішим, позбавить від посічених кінчиків.
Склад лікувального коктейлю підбирає лікар залежно від проблеми і вихідного стану вашого волосся. Як правило, в його складі - цілий набір ефективних інгредієнтів. Найчастіше в ньому присутні амінокислоти, цинк і вітаміни групи В.
Для мезотерапії застосовуються найтонші голки, за допомогою яких лікувальні компоненти вводяться під шкіру голови на глибину від 2 до 4 міліметрів. За рахунок цього лікувальні препарати швидко досягають волосяних цибулин і діють на шкіру зсередини. Ще одна перевага цієї процедури - довгостроковий ефект. Істотний мінус - вона категорично не підходить тим, хто дуже боїться уколів.

Біозавивка волосся

Біозавивка - один з різновидів хімічної завивки, яка вважається набагато безпечнішою, ніж її традиційні аналоги. У якісних складах, які застосовуються для цієї завивки, відсутні найголовніші вороги волосся - аміак, перекис водню і тиогликолева кислота. Для того, щоб зафіксувати локони, використовуються більш делікатні компоненти, які не так агресивно впливають на оболонку волосини і його внутрішню структуру. За відгуками багатьох дівчат, після «правильної» біозавивки локони виглядають природно і натурально і тримаються в середньому від трьох місяців до півроку. На кучерявому волоссі ефект може бути і більш тривалим.
Проте безпека та ефективність біозавивки дуже багато в чому залежить від професіоналізму майстра і якості складників, які використовуються під час процедури. Також не варто забувати і про вихідний стан волосся. Якщо волосся сухе, ламке, ослаблене, знебарвлене, випадає, то ризикувати їхнім здоров'ям не варто. Як відзначають досвідчені стилісти, найкраще робити біозавивку на нормальному або схильному до жирності волоссі.