• Шукайте нас

Створення сайтів у Луцьку

 
 

Створення сайтів у Луцьку

Багато хто і сьогодні не знає відповіді на це питання. Або відповідають:щоб просто був, тому, що є в інших - не важливо, будуть його відвідувати чи ні;

для престижу - треба зайняти своє місце в інтернет;

для залучення певної аудиторії, яка буде відвідувати цей сайт;

щоб приносив користь - наприклад, підвищити продажі продукції або послуг;

для себе - наприклад, «Ось, який я крутий!»

Ще недавно більшість фірм, що мають свій сайт, толком не уявляли мети створення і використання свого власного сайту.

Зараз же ВАШ САЙТ - це, перш за все візитна картка Вашого бізнесу в інтернеті. Він представляє Вашу компанію мільйонам потенційних клієнтів. Причому Ваш корпоративний сайт працює на Вас цілодобово і без вихідних днів.

Згадайте, скільки робочого часу відбирають однотипні розмови по телефону з потенційними клієнтами. Постійно доводиться відповідати на: Де ви знаходитесь? Як до вас проїхати? До якої години працюєте? Розкажіть про ваші товари (послугах), цінах. А який номер факсу в бухгалтерії (у менеджерів)? А «електронка» у вас є? Ой, а по факсу нічого не пройшло. Давайте ще раз. і так далі ...

А тепер згадайте про іногородніх клієнтів і постачальників. А якщо клієнтів десятки і сотні? Необхідно наймати додаткового працівника для даного «повноцінного» обслуговування. А як щодо людського фактора? Ваш співробітник втомився, у нього особисті проблеми, поганий настрій або просто сьогодні він не виспався. У підсумку - клієнтові відповіли не достатньо «ласкаво», не уточнили деяких важливих параметрів товару або послуги, в кращому випадку ви втрачаєте замовлення, в гіршому від вас йде клієнт. Йде назавжди.

Можливо, було б набагато зручніше і ефективніше перекласти частину даної роботи на Ваш корпоративний сайт? Відпаде якась частина порожніх телефонних розмов. І Вам потрібно буде лише назвати адресу свого сайту, де сконцентрована вся інформація про вашу компанію, і вказати дану адресу у ваших візитках і рекламних матеріалах.

Адже не можна забувати і про час Ваших клієнтів. Їм набагато зручніше знати, де лежить Ваш прайс-лист, який постійно оновлюється, де вони можуть подивитися зразки товарів і замовити даний товар. Причому, переглядати ваш «рекламний буклет» клієнт може в будь-який час доби, саме тоді, коли зручно йому. Клієнти губляться тільки в тому випадку, коли не можуть вчасно отримати потрібну інформацію від вас.

Ваш сайт - це Ваш ідеальний віртуальний менеджер. Адже Ви створюєте його самі, таким, як захочете!

він ніколи не захворіє;

у нього не буває поганого настрою;

завжди поставиться до Ваших клієнтів з увагою і любов'ю;

оперативно повідомить про всі зміни та нововведення;

йому не потрібно платити зарплату;

Він кричить про благополуччя Вашої фірми;

вам не потрібно турбуватися про те, що у ваших конкурентів клієнт отримає інформацію зручніше і швидше, ніж у вас;

у разі потреби сайт набагато швидше знайти, ніж давно отриманий і успішно забутий буклет;

І вже вашим клієнтам не доведеться згадувати відкрився ваш офіс вже чи ні, яка різниця в часі між містами, за яким телефоном можна додзвониться до свого менеджера. Ваш віртуальний офіс доступний 7 днів на тиждень і 24 години на добу.

Ваш корпоративний сайт це теж реклама, яка має ряд переваг. Жоден вид реклами не дає таких приголомшливих можливостей. Ваш сайт працює тільки на Вас з максимальною віддачею. Якщо у ваших конкурентів немає сайту, то вам дуже пощастило - наявність сайту дає можливість вирватися вперед і бути лідером. Отже, сайт це реклама з рядом переваг:
прямий доступ до клієнта і клієнта до Вас 24 години на добу 7 днів на тиждень:

величезна аудиторія;

необмеженість за обсягом;

необмеженість за часом;

необмеженість за швидкістю оновлення;

надання максимально повної інформації про Вашу фірму, що надаються;

мінімальна вартість за максимальну віддачу;

Ви платите тільки ОДИН РАЗ;

престижність.

Одне із завдань Вашого сайту, з якою він успішно справляється, полягає в розширенні Вашого бізнесу і збільшенні ринку збуту. А конкретніше залучення нових клієнтів, і відповідно збільшення ваших доходів. Збільшення доходів можливо тільки в разі залучення нових покупців. І Ваш сайт вирішує це завдання.

Зрештою, сайт потрібний для:

цілодобового прийому замовлень;

усунення людського фактора;

мінімального час обслуговування клієнта;

автоматизації прийому замовлення;

забезпечення максимальної зручності клієнта;

необмеженого і зростаючого ринку збуту;

щоб бути на крок попереду своїх конкурентів;

отримання максимуму прибутку при мінімумі витрат.

Відкладаючи створення свого корпоративного сайту Ви втрачаєте свої гроші. Хіба це правильний підхід до бізнесу?