• Шукайте нас

Сучасні пластикові вікна у Луцьку

 
 

Сучасні пластикові вікна у Луцьку

Вікон зараз у продажу стільки, що можна розгубитися ще на стадії вибору: пластикові, дерев'яні, алюмінієві та комбіновані - деревоалюмінієві, метало-дерев'яні. А вже на стадії реалізації задуманого і зовсім починається таке, що, як кажуть, "ні в казці сказати, ні ..." тим більше в журнальній статті описати. І чого тільки не наслухаєшся, подорожуючи по фірмах або розмовляючи з їх менеджерами по телефону! Особливо люблять лаяти конкурентів. Вислухавши всі, вибір, проте, робиш сам. Зіставляючи, в міру можливості, технічну доцільність, фінансові витрати і особисті переваги.
Але вибір і замовлення вікон - це ще навіть не півсправи. Адже неправильна установка нехай самих "крутих" вікон може стати для вас головним болем на весь період їх експлуатації.
Склопакети євровікна представляють два або три скла, скріплені разом, і що знаходяться між собою на певній відстані. Між склом виникає повітряна подушка, яка стає суттєвою перепоною на шляху шуму і температурних перепадів. За рахунок застосування різного скла, а також, заповнюючи повітряну камеру склопакета інертним газом, можна калібрувати захисні властивості вікна, вибираючи оптимальні під своє конкретне замовлення.
Сьогодні енергозберігаючі вікна коштуватимуть значно дорожче своїх класичних аналогів в яких встановлене звичайне скло. Проте, на переконання фахівців галузі за енергозберігаючими технологіями майбутнє. Вже сьогодні приймаються закони і акти, відповідно до яких вимоги, пропоновані до теплоізоляційним властивостям вікон, посилюються. Вже зараз пластикові вікна в Луцьку при новому будівництві ніяк не проходять без застосування срібного скла і наявності спеціальних опцій.
Тепло, яке виділяється для обігріву приміщення витрачається нераціонально. Через низьку морозостійкість віконних коробок, тепло випаровується через щілини у вікнах і скло. Ось чому, застосування нових теплозберігаючих конструкцій повинне заощаджувати Ваші кошти на обігрів свого житла.