• Шукайте нас

Системи вентиляції та кондиціювання у Луцьку

 
 

Системи вентиляції та кондиціювання у Луцьку

Купуючи житло, всі звертають увагу в першу чергу на зовнішній вигляд будинку, його розташування, наявність зручностей. І мало хто з серйозністю відноситься до систем очищення повітря. Рідко хто замислюється про те, що чисте повітря і здоровий мікроклімат всередині приміщення дуже важливий. Повітря в приміщенні така ж важлива деталь, як і зовнішній його вигляд. Системи вентиляції та кондиціонування повітря відіграють у цьому процесі головну роль.
В ідеальному будинку повинна автоматично підтримуватися певна температура, вологість повітря. Також відпрацьоване повітря періодично повинен замінятися чистим, зволоженим киснем. Для цього необхідно встановлювати системи вентиляції і кондиціонування повітря.
Якщо ж будинок спочатку не обладнаний вентиляцією, її необхідно зробити. Для цього можна звернутися в спеціалізовані фірми, які в найкоротші терміни вам її спроектують і змонтують. При цьому можна використовувати різні способи прокладки системи вентиляції. Можна просто подавати повітря в приміщення, а видаляти його через коридори. Можна проводити комунікації по підвалах і дахах, а введення робити через стелю або підлогу. Тут уже все залежить від обстановки і інтер'єру вашого будинку, а також від вашого бажання.
При виборі способу кондиціонування є багато варіантів і можливостей. В даний час є широкий вибір кліматичних установок, які потрібно підбирати індивідуально під тип будови. Для цього існують спеціалізовані фірми, які допоможуть з монтажем систем кондиціонування. Величезний вибір спліт- пристроїв, канальних кондиціонерів і вентиляційних систем сьогодні є на ринку кліматичних пристроїв. Як багато різновидів самих установок, так і їх функції відрізняються один від одного.
Є такі, які просто нагнітають повітря, інші можуть його підігрівати і зволожувати. В даному випадку, вибираючи системи вентиляції та кондиціонування повітря, все залежить тільки від ваших уподобань.
Існують припливні і витяжні системи. Їх відмітна властивість в тому, що одна нагнітає чисте повітря з вулиці, а інша витягує відпрацьоване повітря з будинку або приміщення.
Також в даний час існують припливно-витяжні системи. Вони мають кілька видів. Найпростішою вентиляційною системою є моноблочна система, яка тільки нагнітає повітря в приміщення. Чисте повітря витісняє собою відпрацьоване через двері, щілини, вікна. Мінусом в такому випадку буде те, що повітря не можна буде нагріти або охолодити. У таких випадках потрібно подбати про систему кондиціонування та опалювальної системі окремо.
При бажанні, щоб можна було охолоджувати і обігрівати повітря в будинку, бажано встановити кондиціонер. Такі системи виконують функції припливу повітря і його одночасне охолодження. Почувайтеся комфортно, дихаючи чистим повітрям!