• Шукайте нас

Усі переваги зимового весілля

 
 

Усі переваги зимового весілля

Хоча багато людей вважають, що оптимальною порою року, коли варто одружуватися, є літо або осінь, зимове весілля має свої переваги. По-перше, такі питання, як до якого агентства звернутися з організації свята за оптимальну плату або через чергу в РАГСі взимку не актуальні. У цей час мало пар одружуються, тому запрошений тамада на весілля, фотограф і ресторан вам можуть обійтися дешевше, ніж влітку.

Другою перевагою зимових весіллів є пейзажі, на фоні яких можна фотографуватися молодятам та гостям, якщо всі дерева і земля укрита снігом, то фото та відеозйомка весільної церемонії буде чудовою.

Одним із найосновніших атрибутів будь-якого весілля є вбрання нареченої. Цей святковий одяг жінки ретельно вибирають і завжди на фотографіях акцентують увагу саме на ньому. Щоб підкреслити красу весільного вбрання і для того, щоб не замерзнути найкраще нареченій зверху сукні надягнути хутряну накидку, вона буде зігрівати і одночасно підкреслювати помпезність церемонії.

Взимку банкетний зал для весілля треба вибирати виходячи з теплоти приміщення, також бажано, щоб він розташовувався поруч з яким-небудь парком або лісом. Після випитого, гостям захочеться провітритись на вулиці. На вулиці можна в якості розваг організувати катання на санях, лижах, якщо поблизу є водоймище, то навіть покататися на льоду.

Одним з недоліків зимового весілля є слизька дорога. Звичайно, таке явище спостерігається не всю зиму, але запастися шипованою гумою для перевозу гостей і молодят таки доведеться. Хоча і з цієї ситуації є досить ефектний вихід - найняти для перевезення молодих упряж з саньми або кибиткою. Це додасть екстравагантності весіллю і ще раз виділить його серед інших.

Як правило, зимові весілля проходять набагато жвавіше і веселіше, ніж літні. У цю пору року мороз змушує гостей більше рухатися, а алкоголь швидко випаровується, тому нудьгувати на такому заході навряд чи доведеться. Навіть спеціально запрошений ведучий на весілля буде прагнути періодично виганяти гостей на вулицю для проведення конкурсів.

Ще однією перевагою зимового весілля є сервіровка столу. Якщо влітку багато гостей бояться отруїтися зіпсованими продуктами або підхопити кишкову паличку, то взимку така ймовірність мінімальна. Також зберігати наїдки після заходу зручніше, що буде вигідно організатором свята.