• Шукайте нас

Вікна у Луцьку

 
 

Вікна у Луцьку

Однією з важливих деталей металопластикового вікна є склопакет, а тому до його вибору потрібно підійти з усією відповідальністю.

Не варто плутати два абсолютно різних поняття - "склопакет" і "пластикове вікно". Хотілося б нагадати, що перше - не підлягає збірці, світлопрозора конструкція, що не укладена в раму. Зазвичай склопакет являє собою два або три полотна зі скла, з'єднаних герметично через дистанційну рамку. Декоративна розкладка, яка останнім часом дуже часто вставляється між скляними полотнами, надає склопакету особливу естетичну красу.

Якої форми вибирати склопакети - вирішувати Вам, але залежно від того чи будуть вони прямокутними, круглими, а може бути фігурними або будь-якими іншими нестандартними рішеннями, обійдуться Вам дорожче.

Позбавлять вас від зайвого і непотрібного шуму, а також допоможуть зберегти тепло у Вашому будинку спеціальні двокамерні склопакети. Такі конструкції зазвичай складаються з трьох шарів скла, між якими утворені повітряні камери.

Фахівці радять: оптимальна товщина склопакета - близько 32 мм, а от скло повинне бути поліроване з кращою маркою скла М1. Скло інших марок краще не купувати з огляду на те, що вони можуть бути неміцними або давати візуальне спотворення.

Вдалим варіантом для тих, хто хоче збільшити теплоізоляцію в своєму житлі, буде замовлення склопакетів, виготовлених із спеціального енергозберігаючого k-скла, заповненого інертним газом. Ви відразу зможете відчути бажаний результат, адже таке наповнення склопакетів утворює середовище з нерівномірною щільністю, що, безумовно, дає дуже хороший ефект.

Крім того, є прекрасна можливість захистити свій будинок від злому і проникнення грабіжників через Ваше пластикове вікно - просто замовте спеціальні броньовані вікна або збільшіть ударостійкість склопакета за допомогою використання плівкового броньованого покриття.