• Шукайте нас

Як замовити гранітний пам'ятник?

 
 

Як замовити гранітний пам'ятник?

Отже, Ви вирішили встановити надгробний пам'ятник (ритуальний пам'ятник) з граніту на кладовищі для близької людини. Ціни на пам'ятники визначаються вартістю самого каменю, різьблених робіт і художнього оформлення. Можна виготовити як недорогі пам'ятники, так і меморіальні комплекси за індивідуальним замовленням.
Робота за замовленням і виготовленню гранітного пам'ятника проходить у кілька етапів:
Ви вибираєте гранітний пам'ятник з каталогу або надаєте свій ескіз
Далі розраховується вартість і визначаються терміни виконання замовлення з урахуванням всіх робіт (різьблені роботи, художнє оформлення тощо)
Після узгодження ціни пам'ятника, термінів робіт та отримання від замовника часткової передоплати розпочинається виготовлення пам'ятника
Після завершення роботи і приймання роботи з виготовлення та оформлення пам'ятника замовник оплачує решту суми
За бажанням замовника можна доставити і встановити пам'ятник.
Пам'ятники з граніту - правильний вибір, оскільки саме граніт має ряд унікальних переваг в порівнянні з іншими матеріалами. Також Ви можете можливість підібрати відповідну епітафію, вибрати відповідний шрифт для напису, визначитися з окремими художніми елементами оформлення (хрести, свічки, квіти, фони, рамки та орнаменти і т.д.). Якщо у Вас є власні ідеї або побажання по оформленню пам'ятника з граніту, їх також можна виконати.
Якщо Ви бажаєте замовити огорожу, плитку для цоколя, стіл і лавку або додаткові ритуальні вироби, що дозволяють зробити пам'ятник (надгробок) більш вишуканим (наприклад, надгробна плита, вази і кулі), Ви можете розглянути варіанти у відповідних розділах.
Крім ритуальних пам'ятників у Луцьку, Ви можете ознайомитися з пам'ятниками з крихти.