• Шукайте нас

Де відсвяткувати Новий рік 2015 у Луцьку?

 
 

Де відсвяткувати Новий рік 2015 у Луцьку?

Новий рік - не тільки улюблене свято, а й одине з найбільш заклопотаних. Що подарувати близьким, який наряд вибрати, чим пригостити друзів і, нарешті, головне питання - де провести Новий рік 2015...
Звичайно, ідеальним варіантом був би мальовничий острів посеред Індійського океану і келих Moet... Але і для тих, хто залишається в місті, є великий вибір цікавих пропозицій.
Для тих, хто хоче відсвяткувати 2015 рік вишукано та водночас весело, ми підготували добірку закладів, які працюватимуть у ніч із 31-го на 1-е, ще й обіцяють потішити гостей цікавою розважальною програмою. На щастя, таких у Луцьку та в передмісті вистачає.
Якщо до Вас приїхали друзі з інших міст, Вас зацікавить пропозиція від готелю "Альтаміра". Завітате в готель «Альтаміра» в Новорічну ніч і Різдвяні свята та вигравайте знижки до 50% на наступне поселення! Акція 2+1 або Ніч у подарунок (з 01.01.15 по 31.01.15 ) При покупці номера на дві доби — третя в подарунок! ( на акцію не діє  дисконтна система готелю ). І як то кажуть, щоб далеко не ходити, новорчну ніч 2015 можна відсвяткувати в ресторані "Альтаміра". Святкування буде в українському стилі, який запрошує всіх бажаючих відсвяткувати Новий рік у незабутній атмосфері та українських традиціях з Солохою та проказником чортом. Вас розважатимуть фолькльорний колектив "Чачка", танцювальний гурт "Ремікс" та співочий гурт "Перепілочка". Пориньте в магічну атмосферу української новорічної ночі, адже, як новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Мінімальне замовлення на людину - стіл 350 грн.+ музичний супровід - 200 грн (550 грн.) Початок з 22:00 до 05:00 години.
Усіх бажаючих зустріти Новий рік 2015 у традиційній компанії Діда Мороза та Снігурочки запрошує арт-кафе «Стоп-Кадр»! Чудовим доповненням буде сучасна музика від запального гурту «Шанс Music», а також феєрична шоу-програма від арт-кафе «Стоп-Кадр»! А ще у них смачні страви кухонь народів світу! Ви зможете задовольнити свої найвибагливіші кулінарні забаганки! Новорічне замовлення складає  550 грн на одну особу! В цю суму входить вся розважальна програма, а тому не доведеться переплачувати за новорічні розваги!
По-святковому оформлений зал, бездоганний сервіс та індивідуальний підхід – стовідсотково забезпечать Вам новорічний настрій, який запам’ятається надовго!
Також Новорічну ніч можна провести у ресторані "Золота підкова". Насичена емоціями програма святкування, святкове меню, щасливі обличчя – все це БУДЕ!Оригінальна і неповторна розважальна програма з цікавими конкурсами, веселими іграми, танцями чекає на вас !
Смачна кухня та затишна атмосфера - гарантується !!!!
На любителів відпочинку за містом чекає "Замкова вежа"! При замовленні на Новорічну ніч, Вас чекає море подарунків, а саме: Доставка автобусом з Луцька 22-00 і   в Луцьк 05-30; Святково освітлена територія з ялинками, гойдалками та пічкою; Організація пікніку на вулиці; Святково прикрашені зали; Музичний супровід; Весела розважально-танцювальна програма; Небесний фейєрверк; Новорічна лотерея; Новорічна пошта; Призи та подарунки.
Вартість вхідного квитка на 1 персону — 650 грн /без алкоголю/. Замовляйте новорічний розгуляй на хуторі "Замкова вежа"!
А ще у Новорічну ніч Вас гостинно чекають такі ресторани та клуби: Княжий двір, Золотий дракон, Срібні лелеки, Карабас Барабас, ХХІ століття, Опера, Hollywood.
Отже, вибирайте, замовляйте і святкуйте із задаволенням!